- محبوب ترین ها
- جستجوی پیشرفته
- خبرنامه هیأت
- آخرین مطالب
به لطف الهی و با عنایت خاصه امام رئوف حضرت علی ابن موسی الرضاعلیه الاف التحیت و الثنا سفر مشهد مقدس هیأت در نوروز 90 با موفقیت به پایان رسید. مطمئناناگفته های زیادی در میان دوستانی که توفیق حضور داشته اند باقی مانده، چه از گلایه ها و کمبودها و چه از رازهای و نیازهای زائران امام رئوف، با پیشنهاد دوستان صفحه ای را که مشاهده می کنید محلی قرار دادیم برای بیان این ناگفته ها، عزیزانی ه تمایل به مشارکت دارند می توانند از طریق وارد نمودن نظرات در پایین صفحه متن ها، گلایه ها، خاطره ها، خوشی ها و همه ناخوشیهایی را که دوست دارند سایر دوستان در آن شریک شوند منعکس نمایند.
گزارش صوتی و تصویری مربوط به سفر را نیز می توانید در بخش صدا و نمایشگاه عکس دریافت نمایید.
نظرات
دوباره دلم هوای دیداردارد،دوبار ه تمام روزهایم را بالحظه شماری می گذرانم تا به لحظه موعود ،لحظه دیدار محبوب نزدیکتر شوم .
نمی دانم چرا هر بار که به زیارت می آیم ,عطشم بیشتر می شود ؟آخرچگونه می شود برای دیدارمولایی چون شما دلتنگ و پریشان نشد؟؟؟؟
تالحظه وصال ،تردید دارم که دعوت شده ام یا نه؟که آیا بازسعادت دیدارشاملم میشود یانه؟
اما خداوند را شاکرم که مولایی چون شما دارم و محبتی بی مثال از شما در قلبم ریشه دوانده ،که به این آسانی نمی توان دل از آن گسست.
فقط خواستم احساسمو گفته باشم.
راستش من تشنه اردوهای جنوبم و لذتی که اونجا برام داره اصلآ قابل قیاس با هیچجای دیگه نیست صبح اردوی جنوب ثبت نام کردم و حس خوشحالیم از این موضوع بیشتر از اینه که الان فهمیدم میرم مشهد.
نمیدونم شاید اونجا به یه بینش جدید نسبت به حضور در مشهد برسم.
امیدوارم سفر خوبی بشه.
اولین باره که لحظه سال تحویل رو میخوام که خونه نباشم و این واقعآ سخته امیدوارم ارزشش رو داشته باشه.
چرا ما اونجا نباید ییییییییییییییی ک هفته حمام نریم اینم وحشتناک تره.
خدا به خیر بگذرونه.
مرسی به خاطر زحمات شما عزیزان در برگزاری چنین مراسم هایی
اجرتون با خدا.
یا علی بن موسی الرضا (ع)
با سلام خدمت شما عزیزان یک فکری هم برای ما مجازی ها بکنید اقلا فرم مارا اینترنتی قبول کنید ما همان 25/12/90 بیاییم شیراز و سفر معنوی را شروع کنیم با تشکر
اسداله حاجی ابوالحسنی
پاسخ: دوست عزیز قبلا هم عرض شد دوستان دانشگاه مجازی که دارای کارت دانشگاه شیراز هستند می توانند در ثبت نام شرکت کنند
در رابطه با نحوه ثبت نام نیز فرم ثبت نام و اصل کارت دانشجویی همه دوستان بایستی مشاهده گردد تا روند ثبت نام تایید گردد
بیش تر از هر زمان دیگه ای بهت احتیاج دارم
پس راهم بده
قبولم کن
فقط یه نگاه.......
می دونم خیلی زحمت می کشید، ولی خواهشاً تلاش کنید تا محلی برای اسکان زائرا پیدا کنید که حمام داشته باشه تا بچه ها بتونند بعد از رسیدن به آنجا و ریختن گرد راه و گرفتن غسل زیارت راهی حرم آقا بشن!!!!!!!!!حتم أ اقدام نمائید.
با تشکر
اقا جون می دونی که بد دلتنگتم...دارم میام اقا..خیلی باهات کار دارم
گر چه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی
تنها و غریب و سربه زانو آقا
ای کاش ضمانت دلم را بکنی
تکرار قشنگ بچه آهو آقا*
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان گرامی که در هرچه بهتر برگزار شدن این سفر کمک کردند،خداروشکر سفر خیلی خوب بود ولی همیشه جا برای بهتر شدن هست واگه نقدی میشه مسلما درجهت بهبود بهترکارهاست .فعلا فقط یک انتقاد درباره عکس هایی که گذاشتید داخل سایت دارم ،ای کاش عکس ها گزیده تر تهیه و انتخاب میشد،عکس ها مربوط به سفرمشهده ولی دریغ از یک عکس از حرم امام رضا ! ازمراسم دعای دسته جمعی و قشنگ سحر،رواق دارالهدایه خبری نیست ،ای کاش از شروع ثبت نام ،بنر زده شده درورودی دانشگاه ،مراسم جلسه توجیهی و تحویل بلیط و روز حرکت و توقف ها درمسیررفت و برگشت هم عکس گذاشته بودید*حالا اینکه بیشتر عکس ها از برادرانه *کنار ولی مطمئن باشید توی یک همچین سفرمعنوی خیلی سوژهای قشنگ تراز بطری های چیده شده روی هم کنار سفره گیر میاد،قصد جسارت ندارم ولی مطمئن باشید ذوق خانم ها توی این موردا بهتره البته اگر پیگیری بشه .
بازهم ممنون و خسته نباشید
فید آر اس اس برای نظرات به این ارسال